Wie ben ik

Vanuit mijn hart voor de publieke zaak denk ik als onafhankelijk organisatieadviseur graag mee met bestuurders,  beleidsambtenaren en directies van publieke bedrijven. Over waar overheidsorganisaties verantwoordelijk voor willen en kunnen zijn en waarin burgers en private organisaties ondersteuning nodig hebben en hoe dat het beste georganiseerd kan worden. Niet om taken van de overheid uit te breiden maar om het zelf oplossend en innovatief vermogen vanuit de (lokale) samenleving te versterken.

Mijn inbreng verschilt van project tot project. 

Van visie- en strategieontwikkeling tot het concreet doorvoeren van veranderingen in structuren, rollen, taken en organisaties. Inclusief het oprichten van nieuwe organisaties, fuseren en veranderen van bestaande organisaties en het saneren van verbanden waarvan de houdbaarheid is verlopen. Die inbreng kan bestaan uit een expert rol op de achtergrond, een onderzoekende/adviserende rol in een projectorganisatie of een interim rol als verandermanager. 

Mijn rol en opdracht is voor alle stakeholders altijd helder en duidelijk, conform de professionele norm zoals vastgelegd in de gedragscode van de Ooa (zie ooa.nl).

Benieuwd naar mijn advies en kennis op het gebied van organisatie advies? Lees hier meer.

Eugene Lobry Onafhankelijk Organisatieadviseur
Eugène Lobry

Samen nieuwe perspectieven ontdekken om aantrekkelijke en betekenisvolle richtingen te bepalen. Het uitdenken van veranderstrategieën en begeleiding bij realisatie ervan. Resultaatgericht, praktisch ingesteld, redelijke tarief, samenwerking in plezierige sfeer, competent, integer en professioneel.