Advies inhuren: geen makkelijke beslissing

Iedere opdrachtgever is anders. De een zoekt tijdelijke uitbreiding van expertise (inhuur van externe capaciteit), de ander is op zoek naar een succesvolle aanpak om een dringend vraagstuk op te lossen (inkoop van adviesdienst). Een zorgvuldige voorbereiding en een goed gesprek met kandidaten draagt bij aan een doelmatiger inkoopbesluit en een grotere slaagkans. En overdracht van waardevolle kennis en ervaring aan eigen medewerkers in de opdrachtuitvoering. 
Bent je toe aan een ‘coup de main’? Mogelijk bieden wij de aanpak of expertise waar je naar op zoek bent. Geen aanslag op je portemonnee maar hulp op maat. Deskundigheid en kwaliteit staan voorop. Afhankelijk van jouw vraag en werkwijze wordt gezocht naar de perfecte match.

Zin in diepgang?

Genoeg van cosmetische ingrepen en op zoek naar voelbare verbetering? Dan ben je mogelijk aan het goede adres. Jij bent aan zet. Verken je kansen. Wordt slagvaardig. Twee zien tenslotte meer dan één. Verras jezelf met een frisse nieuwe kijk. Laat de wereld weten wat je vind! En ga naar bed met een goed gevoel.  * dat betekent ‘hulp’ of ‘handreiking’ maar in een militaire context ook wel ‘overrompeling’ of ‘aanslag’ (Van Dale 1990)
Welkom     Statement     Nieuws     Knowhow     Casus     Aanpak     Contact     Adviseur     Opdracht